Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Sjuksköterska Medicinkliniken avd. 40

Sjuksköterska Medicinkliniken avd. 40

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska Medicinkliniken avd. 40. Välkommen med din ansökan senast den 28 september.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014 och 2015 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Sveriges bästa strokeenhet söker sjuksköterska!

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus har en dygnet runt akutmottagning, HIA, 55 vårdplatser fördelade på tre avdelningar samt en bred mottagningsverksamhet.


Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med oss på strokeenheten, avdelning 40? Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete! Våra specialiteter är stroke, geriatrik, neurologi samt palliativ vård. På avdelningen finns 17 vårdplatser och vi arbetar med patientnärmre vård. En sjuksköterska och en undersköterska har hand om 5-6 patienter dagtid. Vi har ett nära samarbete med paramedicin och en gång per vecka har vi stroketeam för planering av strokepatienternas vård. På avdelningen finns även en sköterskeledd strokemottagning.

Individuell schemaläggning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:50 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Deltid med möjlighet till heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.