Sjuksköterska Medicinmottagningen inriktning Neurologi

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska Medicinmottagningen inriktning Neurologi. Välkommen med din ansökan senast den 16 juli.

Vi erbjuder

På medicinmottagningen ingår du i en arbetsgrupp med sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare. Vi arbetar utifrån en OAS, där varje sjuksköterska ansvarar för en speciell diagnosgrupp, som bidrar till ökad trygghet runt patienten.

Arbetet består av en stor frihet under ansvar och möjlighet till personlig kompetensutveckling och förbättringar inom ditt ansvarområde ser vi som en självklarhet för att fortsätta behålla vår höga kompetensnivå.

I ditt dagliga arbete som neurologisköterska ingår efter individuell inskolning att vara en central person i arbetet runt dessa patienter. Du har ett nära samarbete med våra neurologer och planerar tillsammans med dem vården i form av behandlingar, provtagningar, olika tester, uppföljningar m.m. Du har egen telefonrådgivning där du är en kanal in för patienterna.

Vi är en relativt liten enhet med mycket olika specialiteter och vår strävan är att vi ska ha en" tvilling" för att undvika sårbarheten. Du kommer även att ingå i övrig verksamhet i viss mån för att underlätta vid sjukdomar, andra ledigheter som semestrar och utbildningar.Efter individuell inskolning kommer du kunna ha en erfaren mentor för att ytterligare öka tryggheten i ditt arbete hos oss.

Vi söker

Vi söker dig som känner ett stort engagemang och utmaning i mötet och vården kring svårt kroniskt sjuka patienter. Du sätter patientens bästa i fokus.
Du har lätt att samarbeta med andra, bidrar till ett positivt arbetsklimat, är noggrann och ansvarstagande.
Du känner dig trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt.
Ser möjligheter framför svårigheter.
Fördjupade kunskaper inom neurologi är meriterande men inget tvång.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-07-16. Vi vill att du bifogar cv och personligt brev. Urval sker löpande.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter.
Vi söker en sjuksköterska med inriktning mot Neurologi och då framförallt MS.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Arbetstiderna är dagtid måndag - fredag.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:53 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.