Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Sjuksköterska och dietist Borgholm hälsocentral

Sjuksköterska och dietist Borgholm hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska och dietist Borgholm hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 12 juni.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Borgholm/Löttorp hälsocentral är en väl inarbetad hälsocentral med ett gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen. Vi arbetar med Primärvårdens hela uppdrag och har mottagningar inom olika specialiteter. Vi har ca 10000 listade patienter på basenheten.From 2014 finns vi i nybyggda lokaler.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med sjukvårdsrådgivning i telefon (TeleQ), livsstilsmottagning samt arbetsuppgifter inom traditionellt mottagningsarbete där vi arbetar med triagering/egen bedömning. Helgtjänstgöring. Vi söker Dig som är positiv, flexibel, serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta och utveckla verksamheten. Meriterande är även IT-kunskap.

Vi tror att ett långsiktigt, positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta arbete ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter.

Passar ovanstående Dig? Tveka inte med att skicka in Din ansökan.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av diabetesvård.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:56 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:månadslön Ansök senast:2016-06-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.