Sjuksköterska ÖNH

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska ÖNH. Välkommen med din ansökan senast den 18 september.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Öron- näs- och halskliniken har en mottagnings- och en operationsenhet med dagvårdsavdelning, 5 vårdplatser.Två vårdplatser finns på Kirurgens vårdavdelning 2 och Barn-och Ungdomsavdelning 10 att disponera. Inom kliniken finns även hörselvård och logopedmottagning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning. Telefonrådgivning. Pre- och post op arbetsuppgifter på dagvårdsavdelning.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, 180 poäng, 3 år. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:93 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:75% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.