Sjuksköterska Öron-, näs- och halskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska Öron-, näs- och halskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 10 november.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du får träffa patienter i livets alla skeden! Vi är den lilla kliniken med det stora engagemanget där alla får komma till tals och vara delaktiga. Hos oss tycker vi att det är viktigt med team-känslan och vi jobbar hela tiden för att skapa ett samspel mellan klinikens alla medarbetare. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, audionomer, logopeder, undersköterskor, pedagoger, medicinska sekreterare samt en kanslist, en hörselvårdskonsulent och en teckenspråkslärare. Tillsammans arbetar vi mot samma mål - att sätta patientens bästa i fokus.

Som sjuksköterska på ÖNH-mottagningen har du varierande arbetsuppgifter bl a telefonrådgivning, assisterar vid operationer på vår mottagningsoperationssal, operations-planering, samordnare mm.

Vi söker

Vi söker dig som är positiv och som sätter patienten i första rummet. Andra personliga egenskaper som värdesätts är servicekänsla, flexibilitet och god samarbetsförmåga med alla yrkeskategorier. Det är även viktigt att kunna arbeta självständigt och ha förmåga att ta egna initiativ. En förutsättning för att du ska trivas och passa i rollen som sjuksköterska hos oss är att du kan hantera stress och göra snabba prioriteringar.

Du är legitimerad sjuksköterska.

Urval sker löpande.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Öron-, näs- och halskliniken erbjuder omhändertagande av patienter under hela dygnet under årets alla dagar. Vi har mottagningsverksamhet i moderna och välutrustade lokaler, egna slutenvårdplatser på samvårdsavdelning 39 och operationsresurser på centraloperation.

Öron-, näs- och halskliniken riktar sig till patienter med akuta och kroniska övre luftvägsinfektioner samt kroniska, inflammatoriska och av allergi/annan överkänslighet framkallade tillstånd i övre luftvägar. Vi jobbar även med neurologiska sjukdomar, sväljningsstörningar, behandling av traumatiska skador, tumörer, obstruktiva sömnbesvär samt röst-, tal- och språkstörningar. En viktig del av verksamheten rör hörselvård i alla åldrar. Vi behandlar medfödda och förvärvade sjukdomar och skador vilket omfattar såväl akuta som icke akuta tillstånd hos patientgrupper i alla åldrar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:134 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:50%. Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du att arbeta heltid kan utökning av arbetstid komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.