Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Sjuksköterska, Ortopedmottagningen

Sjuksköterska, Ortopedmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, Ortopedmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 10 oktober.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ortopedkliniken vid Länssjukhuset i Kalmar arbetar med alla typer av ortopediska skador/sjukdomar, både akut och planerade. Gott bemötande är en självklarhet för oss och patientsäkerhet samt kvalitetsutveckling ligger högst upp på vår agenda. Vi arbetar med att ständigt förbättra vår arbetsmiljö och den vård vi erbjuder. Detta arbete har lett till att vi idag har en ekonomi i balans, goda resultat i kundundersökningar samt att vi arbetar helt utan köer.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en sjuksköterska till ortopedmottagningen. I arbetet ingår bland annat att assistera vid operationer som genomförs på mottagningen, sjuksköterskemottagning med sårbehandling, gipsbehandling samt telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård, gärna med erfarenhet av arbete med ortopediska sjukdomar/skador. Det är viktigt att du är intresserad av utveckling av det dagliga arbetet samt att du kan arbeta självständigt och fatta beslut. Som person är du serviceinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:111 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.