Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Sjuksköterska till Barn- och ungdomskliniken

Sjuksköterska till Barn- och ungdomskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Barn- och ungdomskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 18 oktober.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Västerviks sjukhus Barn- och ungdomskliniken

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Barn- och ungdomskliniken ger specialiserad vård till barn och ungdomar 0-18 år. Hos oss får barn och ungdomar vård och omsorg dygnet runt.

Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande. Vi jobbar mot visionen "Fokus på barn är givet, de är det framtida livet".

Barn och ungdomskliniken i Västervik ger specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Hos oss får barn och ungdomar vård och omsorg dygnet runt, årets alla dagar. Miljön är viktig för ett barn som vårdas på sjukhus. De behöver närheten till föräldrarna, flexibel och barnkunnig personal, ett bra rum och lekmöjligheter. Det får de hos oss. Personalen är specialiserad på barnsjukvård och ger en omvårdnad som är anpassad efter barns och ungdomars ålder och behov.

Barn- och ungdomskliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. Vårdavdelningen finns på Västerviks sjukhus, där finns också Neonatalavdelningen (för tidigt födda eller sjuka nyfödda), Dagsjukvård, Lekterapi och Sjukhusskola.

Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega!

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska.
Vidareutbildning inom Barn- och ungdomsmedicin är meriterande

För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska har vi ett särskilt erbjudande och även möjlighet till traineetjänst. Ring oss så berättar vi mer!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:85 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.