Sjuksköterska till cytostatikamottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska till cytostatikamottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 6 augusti.

Vi erbjuder

Cytostatikamottagningen söker nu nya medarbetare.
Vi erbjuder dig möjlighet att jobba med ett omväxlande arbete med en hög patientnärhet. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Välkommen att söka ett spännande och utvecklande arbete!

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska, med några års erfarenhet. Du har ett intresse för onkologisk vård och har en förståelse för hur det är att arbeta med patienter i kris. Vidareutbildning inom onkologi är meriterande.

Som person är du lugn, trygg, positiv, flexibel och har förmåga att prioritera och fatta egna beslut.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsklinik med verksamhet vid Länssjukhuset i Kalmar samt Västerviks sjukhus. Kliniken har två verksamhetsområden: onkologi och medicinsk strålningsfysik. I Västervik finns en behandlingsavdelning och i Kalmar finns en cytostatikamottagning med 19 behandlingsplatser samt en strålbehandlingsavdelning med två moderna acceleratorer.
Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare en högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:86 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:4 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-08-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.