Sjuksköterska till habiliteringen och barn- och ungdomsmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska till habiliteringen och barn- och ungdomsmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 5 mars.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen södra Kalmar län samt Barn- och ungdomsmottagningen, Länssjukhuset i Kalmar.

Habiliteringen är en öppenvårdsmottagning med specialistverksamhet som ger stöd till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Habiliteringen arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar. Habiliteringen arbetar i team där det ingår arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska, specialpedagog, fritidssamordnare och It-tekniker.

Barn- och ungdomsmottagningen är en öppenvårdsenhet där vi möter barn och ungdomar 0-18 år som är i behov av specialistbedömning, bl a astma, allergi, diabetes, kardiologi med flera. Barnmottagningen arbetar i team där det ingår läkare, sjuksköterska, kurator, sjukgymnast, dietist, arbetsterapeut med flera.

Vi söker 2 sjuksköterskor. Båda tjänsterna innebär en rotering mellan enheterna/klinikerna, där dessa tjänster arbetar växelvis gentemot varandra. En anställning är på habiliteringen och en anställning är på barn- och ungdomskliniken.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Habiliteringen (inriktning barn/ungdom): Att ge råd och stöd till barn/ungdomar samt deras anhöriga. Stort fokus på samordning och omvårdnad inom olika områden, exempelvis andning, nutrition, elimination, sömn, smärta, hud och aktivitet. Nära samarbete med barnläkare inklusive mottagningsuppgifter. Förskrivning av förbrukningsartiklar kommer också ingå i arbetsuppgifterna.
Sjukskötersketjänsten ingår delvis i de olika teamen. Arbetstiden är dagtid.

Barnmottagningen: Förutom habiliteringsteamarbete kommer du att arbeta med rådgivning, provtagning och på vår barnakutsmottagning. Viss arbetstid är även förlagd med helgtjänstgöring dagtid och kvällstid på vår barnakutmottagning.

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterska, (alternativt sjuksköterska med lång erfarenhet av barnsjukvård/hälsovård). Vi söker personer som är flexibla och kreativa, har lätt för att samarbeta över gränserna och med olika yrkeskategorier samt kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt förskrivarportalen.

B-körkort behövs då det kan förekomma enstaka resor.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:22 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.