Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Sjuksköterska till Medicinkliniken avd 6

Sjuksköterska till Medicinkliniken avd 6

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Medicinkliniken avd 6. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Västerviks sjukhus
Medicinkliniken Avd 6

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på avdelning 6 har du en viktig och central funktion i den teambaserade vård vi bedriver. Som sjuksköterska hos oss får du en bred kompetens med spetskompetens inom avdelningens inriktningar och möjligheter till kompetensutveckling utifrån verksamhetens och dina behov. Är du ansvarstagande, engagerad och målinriktad så kan du vara en av de medarbetare som fortsätter att utveckla vår verksamhet in i framtiden då vi konstant strävar efter att utvecklas och bli bättre.

Avvdelningen har två huvudinriktningar: Stroke och Rehab Medicin (specialiserad vård inom neurorehab, länsresurs för hela Karlmar län).
Vi bedriver akut strokesjukvård och strokerehabilitering samt specialiserad vård på inom neurorehab, Rehab Medicin. På våra Rehab Medicinska vårdplatser prioriteras ryggmärgsskadade, hjärnskadade och andra neurologiska diagnoser i arbetsförålder som är i behov av specialiserad vård och intesivrehabilitering. Vi har ett nära samarbete med regionsjukhuset i Linköping.


Vi söker nu en sjuksköterska till vår vårdavdelning med inriktning på neurologi (Stroke och Rehab Medicin). Som sjuksköterska hos oss får du en viktig och central roll i den teambaserade vård som bedrivs med patientens resurser och önskan i fokus.
Du får ett stimulerande och omväxlande arbete med individuellt anpassad introduktion.
Du kommer utföra vardagliga sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelning med möjligheter att engagera sig i utveckling- och förbättringsarbeten samt möjligheter till personlig kompetensutveckling utifrån verksamhetens och dina behov.
På avdelningen kommer du arbeta med engagerade, positiva och glada medarbetare i olika åldrar, av olika kön och från olika professioner. Vi trivs och har roligt på vår arbetsplats och hoppas och tror att även du kommer att uppleva det hos oss!

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska.
Erfarenhet inom teamarbete och våra huvudinriktningar är meriterande men inget krav.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:124 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.