Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Sjuksköterska till Medicinkliniken avd 5

Sjuksköterska till Medicinkliniken avd 5

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Medicinkliniken avd 5. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Om oss

Vi erbjuder våra medborgare en komplett akutsjukvård med hög tillgänglighet och effektiv specialiserad vård.Vi har kompetens och medicinsk utrustning för i princip alla sjukvårdsområden. Vi har framgångsrikt jobbat med förbättringar under många år vilket resulterat i en av Sveriges kortaste väntetider till mottagning och behandling och mest nöjda patienter och anhöriga.

Medicinkliniken i Västervik har en bred verksamhet och vi arbetar med invärtes medicin, specialiserad rehabilitering och geriatrik.
Medicinavdelning 5 är en allmän internmedicinsk avdelning med 24 vårdplatser. Här ger vi vård och omsorg till multisjuka patienter och patienter som är i behov av utredning. Vanliga undersökningar är skopier, biopsier, blodprovskontroller och röntgenundersökningar. Flertalet patienter är jourfall med skiftande besvär. På avdelningen finns specialister i neurologi, reumatologi, hematologi, lungsjukdomar och internmedicinska sjukdomar. Mottagningar för KOL, sömnapné och diabetes är knutet till avdelningen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Hos oss har du möjlighet att påverka dina arbetstider eftersom vi tillämpar individuell schemaläggning.
Du får ett stimulerande arbete som sjuksköterska och introduktion under erfaren handledning. Som sjuksköterska på avdelningen kommer du att utveckla en bred kompetens.
Du blir del av ett team som arbetar för en positiv arbetsmiljö och där allas idéer respekteras och välkomnas.Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har intresse och engagemang för människor och du är flexibel och positiv till din natur. Du är kreativ i meningen att du ser möjligheter istället för hinder.

För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska finns ett särskilt erbjudande och möjlighet till traineeanställning.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2015:164 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.