Sjuksköterska till Medicinmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Medicinmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.
Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter.

Vi söker en sjuksköterska. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Arbetstiderna är dagtid måndag - fredag och viss helgtjänstgöring på medicinavdelning kan komma att bli aktuell.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

På medicinmottagningen ingår du i en arbetsgrupp med sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare. I det dagliga arbetet ingår efter individuell inskolning telefonrådgivning, olika medicinska behandlingar som injektioner / infusioner, provtagningar i centrala infarter, vaccinationer, provokationer, endokrina belastningar och delaktighet i arbetet kring vår antikoagulantiamottagning.

Vi arbetar utifrån en OAS, där varje sjuksköterska ansvarar för en speciell diagnosgrupp, som bidrar till ökad trygghet runt patienten. Arbetet består av en stor frihet under ansvar och möjlighet till fördjupning och förbättringar inom ett ansvarområde ser vi som en självklarhet för att fortsätta behålla vår höga kompetensnivå.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Du trivs i din yrkesroll, känner ett stort engagemang i mötet med människor och har lätt att samarbeta med andra. Du sätter patientens bästa i fokus, bidrar till ett positivt arbetsklimat, är noggrann och ansvarstagande och ser möjligheter framför svårigheter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Vlkommen med din ansökan senast 31 mars 2017. Vi vill att du bifogra cv och personligt brev.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:24 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.