Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Sjuksköterska till Medicinmottagningen

Sjuksköterska till Medicinmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Medicinmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 24 april.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Västerviks sjukhus Medicinmottagningen

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska med inriktning på hematologi till medicinmottagningen.

Medicinmottagningen är en specialistmottagning inom intern medicin. Vi arbetar i team inom neurologi, nefrologi, hematologi, endokrinologi, lungmedicin, reumatologi och gastroenterologi.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att du har egen sjuksköterskemottagning, sedvanligt mottagningsarbete, samt assisterar vid läkarmottagning och ger telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av mottagningsarbete och intern medicin med inriktning på hematologi. Viktiga egenskaper är, ansvarskännande, flexibilitet, nyfikenhet och intresse för internmedicin. Vi ser gärna att du brinner för utvecklingsfrågor och viljan att driva verksamheten framåt tillsammans med oss. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:44 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom februari 2017, ev övergång i tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.