Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Sjuksköterska till Medicinmottagningen / Avd 4

Sjuksköterska till Medicinmottagningen / Avd 4

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Medicinmottagningen / Avd 4. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Tjänsten är delad på vårdavdelning och medicinmottagning växelvis med några veckor på varje arbetsplats. Detta innebär varierande arbetsuppgifter och arbetstider. Med en växelverkan kan vi som arbetsgivare se en ökad kompetens och förståelse för våra olika verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Medicin avdelning 4 är en avdelning som består av en intensivvårdsenhet (HIA) med 4 platser och en eftervårdsavdelning med 16 platser i direkt anslutning.
På HIA vårdas och övervakas patienter med misstänkt eller akut hjärtinfarkt samt andra hjärtsjukdomar. Även patienter med andra medicinska diagnoser vårdas hos oss. Bemanningen är i grunden parvård med en SSK och en USK på åtta patienter dag/kväll med förstärkning dagtid. Nattetid arbetar en SSK och en USK på 16 vårdplatser.
Ultraljud och arbets-EKG görs även på avdelningen.
I anslutning till avdelningen har vi hjärtmottagning och pacemakermottagning som sköts av sjuksköterskor. Vi har även hjärtrehabteam som är tvärprofessionellt sammansatt.
På medicinmottagningen kommer du att ansvara för hjärtmottagning samt ingå i det sedvanliga sjuksköterskearbetet med egen mottagning och telefonrådgivning.
Individuell schemaläggning tillämpas på vårdavdelningen. På medicinmottagningen är arbetstiden måndag till fredag dagtid.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska.
Erfarenheter av hjärtsjukvård inklusive hjärtintensivvård är meriterande.
Högskolepoäng inom kardiologi är en merit.
Vi ser gärna att du är en person som har lätt att samarbeta och ser möjligheter framför svårigheter.
Du bör ha god förmåga att arbeta självständigt, organisera, prioritera, ha helhetssyn och ha viljan att driva verksamheten framåt tillsammans med oss. Vi välkomnar egenskaper som samarbete, ansvar och nytänkande. Vi tror att ett långsiktigt, positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö för såväl patienter som personal.

Vi är ett glatt gäng medarbetare här på medicinkliniken som ser fram emot att få just dig som ny medarbetare.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2015:179 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-07-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.