Sjuksköterska till Ortopeden Natt

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Ortopeden Natt. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Västerviks sjukhus Ortopeden avd 3

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

På ortopedkliniken kan vi erbjuda ett i det närmaste komplett utbud av akut och elektiv ortopedisk sjukvård. Verksamheten bedrivs med patienten i centrum och vården styrs av patienternas behov och önskemål.

Målsättningen för den närmaste tiden är att behålla våra korta väntetider både till mottagning och operation. Vi deltar i flera nationella kvalitetsregister och målet är att ha resultat som ligger väl i nivå med landets övriga sjukhus

Ortopedavdelning 3 har 18 vårdplatser där patienter får vård och omsorg efter akuta ingrepp eller elektiv ortopedi t ex höft-, knä- eller axelplastik. Vi har även ett nära samarbete med sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Legitimerad Sjuksköterska och som vill arbeta natt hos oss.

Personliga egenskaper:
Vi ser gärna att du är positiv, ansvarsfull och kan prioritera olika arbetsuppgifter.

Du har en god samarbetsförmåga och har en förmåga att se möjlighet i förändringar.

Du strävar efter att hålla en god kvalitet i ditt arbete.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:34 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Deltid natt Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.