Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Sjuksköterska uppvakningsavdelningen

Sjuksköterska uppvakningsavdelningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska uppvakningsavdelningen. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Intensivvårdsavdelningen är en länsresurs med sju intensivvårdsplatser och två uppvakningsavdelningar med tillsammans cirka 20 sängplatser. Vi har en allmän inriktning och servar Kir, Ort, Med, ÖNH, Gyn, Förlossningen, Ögon och Tandkliniken på länssjukhuset, vilket skapar ett spännande och omväxlande arbete.

På avdelningen arbetar cirka 30 sjuksköterskor och 35 undersköterskor, där alla utgör viktiga och betydelsefulla delar i arbetslaget.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med några års erfarenhet och som har börjat fundera på en specialistutbildning inom intensivvård. Nu har du chansen att få en inblick i den vård som bedrivs på IVA/UVA genom att arbeta på uppvakningsavdelningarna.

Du kommer att i första hand arbeta på våra uppvakningsavdelningar och du får även möjlighet att gå bredvid en sjuksköterska inne på intensivvårdsavdelningen.

Kvalifikationer

Legitimerad allmänsjuksköterska

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:101 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.