Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 2 oktober.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Njurenheten har idag drygt hundra patienter som får sin dialysbehandling antingen som påsdialys eller bloddialys. Många av våra patienter sköter sin behandling själva så kallad självdialys. Bloddialysen har verksamhet i Kalmar och Oskarshamn. Under kommande år kommer antalet dialysbehandlingar att öka vilket innebär att vi behöver utöka vår personalstyrka.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Dialysenheten är en mottagning där vi ger behandling för närvarande måndag till söndag. Våra patienter bor runt om i länet och åker till sjukhuset för behandling 3-5 gånger per vecka. Vi arbetar för att patienten skall var så delaktig som möjligt i sin behandling.

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på dialysmottagning. Utvecklingsmöjligheter i form av rotation inom njurenheten viket kan innebära arbete på vårdavdelning eller mottagning.

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska. Vi vill att du har helhetssyn, är initiativtagande, flexibel och har engagemang för människor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:114 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid/deltid enligt överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.