Sjuksköterska/Distriktssköterska 1177 Vårdguiden på telefon

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska/Distriktssköterska 1177 Vårdguiden på telefon. Välkommen med din ansökan senast den 19 mars.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

1177 Vårdguiden på telefon i Kalmar och Västervik bildar tillsammans en länsgemensam enhet. Placering kan diskuteras.

Om oss
1177 Vårdguiden på telefon är ett nationellt kortnummer för sjukvårdsrådgivning dit invånarna kan ringa dygnet om, året om. Det är en spännande verksamhet i ständig utveckling, där vi möter framtidens kunder. Vi arbetar efter nationellt kvalitetssäkrad modell sedan 2009, med rådgivning, bedömning och hänvisning till rätt vårdinstans över telefon.

I stunden driver varje landsting/region sin egen sjukvårdsrådgivning men ingår i ett nationellt nätverk och följer nationella kvalitetsnormer, rutiner och riktlinjer. Inom en snar framtid kommer 1177 Vårdguiden på telefon att växa ytterligare och för oss innebär det nationell sjukvårdsrådgivning delar av dygnet (vardagar kl.07-17 och 22-07).

Vi på kontoren i Kalmar och Västervik är en trivsam arbetsgrupp som arbetar utifrån gemenskap och värdegrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är sjukvårdsrådgivning på telefon, göra bedömningar och lotsa till rätt vårdinstans, ge egenvårdsråd och boka till jourmottagningar.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska
Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är positiv, flexibel och ser sjukvårdsrådgivningen som en viktig funktion. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och intresse för att medverka i den fortsatta utvecklingen av en länsgemensam/nationell sjukvårdsrådgivning.
Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:16 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Antal platser:3 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.