Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Sjuksköterska/Distriktssköterska

Sjuksköterska/Distriktssköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska/Distriktssköterska. Välkommen med din ansökan senast den 4 september.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Berga hälsocentral ligger i Kalmars norra centralort och har ca 7 100 listade medborgare. Vi är 18 personer som arbetar på hälsocentralen. Arbetsplatsen har ett gott arbetsklimat och vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, fortbildning, kvalitet och utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd, lotsa till rätt vårdinstans m.m. Även mottagningsarbete, assistans/omhändertagande vid olika behandlingar och provtagningar. Vi söker dig som är positiv, flexibel, serviceinriktad, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:91 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2016-10-01 till 2017-03-31 Sysselsättningsgrad:Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.