Sjuksköterska/Psykiatrisjuksköterska

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska/Psykiatrisjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Heldygnsvården, Vuxenpsykiatri norr, Västervik.

Vi söker DIG sjuksköterska som är intresserad av psykiatri och som vill vara med och påverka utvecklingen inom psykiatrin i Västervik. Vi söker sjuksköterska till allmänpsykiatrisk avdelning 21, 23 samt 24.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter

Sjuksköterskan kombinerar yrkesspecifika arbetsuppgifter såsom medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och dokumentation med andra intressanta uppgifter som t ex bedömningar, stödjande samtal och telefonrådgivning.

Du har som sjuksköterska ett nära samarbete med dina sjuksköterskekollegor och avdelningens skötare samt övriga teammedlemmar - kurator, läkare, psykolog och medicinsk sekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

Som sjuksköterska inom heldygnsvården förväntas du ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.
Arbetet innebär dag-, kväll-, natt- och helgarbete. Vi erbjuder flexibilitet och anpassning till individuella behov och schemaönskemål.

Kvalifikationer

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska. Specialistutbildning inom psykiatri och/eller psykiatrisk erfarenhet ses som meriterande för tjänsten. Vi ser det som självklart att du har en god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande av patienter, närstående och arbetskamrater.

Vi tillsätter tjänsterna löpande och därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:36 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:5 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.