Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Skolassistent/Ekonomiassistent

Skolassistent/Ekonomiassistent

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Skolassistent/Ekonomiassistent. Välkommen med din ansökan senast den 19 juni.

Om oss

Ölands folkhögskola är en av fyra folkhögskolor med Landstinget i Kalmar län som huvudman. Landstingets vision om hälsa präglar skolans verksamhet. Ölands folkhögskola har en stark profil mot konstnärliga uttrycksformer. Vi har allmänna kurser med inriktningarna praktisk, hälsa, film och bild. Vi har också profilkurser inom design, dokumentärfilm, konst, musikteater och skrivande, samt ett stort utbud av sommarkurser. Skolan har 200 deltagare. Internatet har plats för drygt 100 boende.

Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar.
Expeditionen på Ölands folkhögskola kan liknas vid ett nav för skolans administration. Här arbetar tre personer som alla har eget ansvar för ett eller flera arbetsområden. De tre huvuduppgifterna är ekonomi/personaladministration, skolassistent/reception och internat/affär.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta huvudansvar för vår ekonomi och personaladministration. Vi vill samtidigt att du ska vara intresserad av att sätta dig in i och arbeta med alla andra förekommande arbeten på skolans expedition.
Du kommer att vara en del av vårt arbetslag där vi tillsammans arbetar för att våra deltagare och övrig personal ska få så bra service som möjligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på lägst gymnasial nivå och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du förväntas ha goda IT-kunskaper. Ett flexibelt och positivt förhållningssätt och ett bra bemötande tillsammans med ett välstrukturerat arbetssätt anser vi är en förutsättning för framgång. Du är noggrann, tycker om att ge service och ser möjligheter istället för problem.

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2016:7 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.