Skötare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Skötare. Välkommen med din ansökan senast den 26 februari.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

De psykiatriska verksamheterna i Kalmar län är på frammarsch! Inom vuxenpsykiatrin finns öppenvårdsmottagningar i hela länet och i Kalmar och Västervik finns heldygnsvård. Ständiga förbättringar är en väl etablerad arbetsmetodik och vi jobbar mycket med utveckling inom områdena verksamhetsuppföljning samt inom kvalitet och patientsäkerhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker skötare till vuxenpsykiatri norr slutenvård avdelning 21 och 23 i Västervik.

På de allmänpsykiatiska avdelningarna arbetar vi i team där olika professioner gemensamt samordnar omvårdnad, behandling och planering tillsammans med patienten och närstående.
Som skötare förväntas du vara flexibel, lyhörd och ansvarsfull. Vi lägger stort fokus på kontaktmannaskap som kan innebära stödjande samtal, samordning och kontakter med vårdgrannar och närstående. Du tar också ansvar för basal och psykiatrisk omvårdnad och förväntas bidra till bedömningar av läkemedel och behandling, vårdbehov, stöd och uppföljning.

Vi söker Dig som tillsammans med Dina arbetskamrater vill fortsätta arbetet med att forma en verksamhet som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. Skötare inom allmänpsykiatrin förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet av psykiatri är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och bedömd samarbetsförmåga.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:12 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:3 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.