Skötare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Skötare. Välkommen med din ansökan senast den 1 april.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

De psykiatriska verksamheterna i Kalmar län är på frammarsch! Våra öppenvårdsmottagningar finns i hela länet och i Kalmar och Västervik finns heldygnsvård. Ständiga förbättringar är en väl etablerad arbetsmetodik och vi jobbar mycket med utveckling inom verksamhetsuppföljning samt inom kvalitet och patientsäkerhet.

Rättspsykiatrin Västervik söker nu skötare till slutenvården, tillsvidareanställning, 100%.

Avdelningarna bedriver utredning, behandling och rehabilitering i slutenvård och öppenvård. Rättspsykiatrin är en länsresurs.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

På avdelningarna arbetar vi i team med olika professioner. Som skötare ingår du som en viktig del i omvårdnadsteamet. Vi arbetar i omvårdnadsgrupper med en ansvarig sjuksköterska samt skötare. Vi söker Dig som tillsammans med Dina arbetskamrater vill fortsätta arbetet med att forma en verksamhet som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. Personalgruppen på avdelningarna har en bra balans mellan äldre/yngre medarbetare och män och kvinnor.

Skötaren på avdelningen erbjuds och förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har skötarutbildning.Eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet inom psykiatri är meriterande för tjänsten. För att lyckas i rollen har du god samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta självständigt och ta egna beslut. För oss är det viktigt att du är en driven person som inte är rädd för att ta i saker och vågar tänka nytt. Vid anställningen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Facklig företrädare för kommunal
Jörgen Karlsson 0490- 86 538 eller Åke Johansson 0490-86549

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2016-04-01.
Vi vill att du bifogar personligt brev och CV.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstOm tjänsten

Referensnummer:PF:2016:14 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.