Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Skötare/Undersköterska

Skötare/Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Skötare/Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatrisk öppenvårdsmottagning i Oskarshamn

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska som psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT, bildterapi, schematerapi, par-behandling etc.
Arbetet bedrivs såväl enskilt som med hjälp av teamarbete. Mottagningens personal är uppdelade i tre bas-team. Dessa innehåller alla yrkeskategorier för att underlätta helhetssynen.
Vuxenpsykiatri mitt har även behandling som är aktivitetsbaserad och därför förlagd utanför mottagningen. Dessa är vår restaurang Masten, vårt snickeri samt behandlingsgården Nymålen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Är du redo för ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik? Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med erfarna kollegor i ett välfungerande team, där du har ett nära samarbete med övriga teammedlemmar - psykolog, läkare, kurator, sjuksköterska, arbetsterapeut, psykoterapeut, skötare och medicinska sekreterare.
Vi utvecklas ständigt och har en hög ambitionsnivå.
I arbetsuppgifterna ingår samtal utifrån kompetensnivå, dokumentation. Eftersom vi i Oskarshamn inte har någon psykiatrisk slutenvård så innebär ett arbete här samverkan med Västervik och Kalmar.

Kvalifikationer

Du har skötar-/undersköterskeutbildning,eller annan likvärdig utbildning.Du har intresse för psykiatri samt tidigare erfarenhet av psykiatri ser vi som meriterande. För att lyckas i rollen har du god samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta mycket självständigt. För oss är den personliga lämpligheten av stor vikt.
De skötare som idag arbetar på vår mottagning har alla självständiga patientsamtal då de har grundläggande terapiutbildning vilket är önskvärt att även du har eller är positiv till att skaffa dig.

Skötare på öppenvårdsmottagningen förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi tillämpar provanställning på 6 månader vid externrekrytering
Kandidat aktuell för anställning kommer anmodas lämna utdrag ur misstanke-/belastningsregistret.

Tillträde snarast efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:45 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.