Snickare - Tekniker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Snickare - Tekniker. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Om oss

Landstingsservice är en våra åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Fastighetsdrift ansvarar vi för drift och underhåll av landstingets komplexa byggnader och utrustningar. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder Dig ett brett arbetsfält med arbetsuppgifter inom både drift- och servicegruppen. Du kommer att arbeta som snickare - tekniker i driften av våra fastigheter samt delta i projekt och vid installationer. Fastighetsdrift ansvarar även över förebyggande underhåll samt avhjälpande underhåll, både mot fastigheterna och verksamheterna inom vården. Drift- och servicegruppen utgörs idag av 16 tekniker som arbetar med den dagliga driften av våra fastigheter.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har gymnasieutbildning inom snickeri/finsnickeri, eller likvärdig utbildning och kompetens som arbetsgivaren bedömer är relevant för tjänsten. Du har erfarenhet av snickeri med inriktning mot fastighetsdrift/skötsel. Du har ett genuint intresse för teknik och det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett, för verksamheten, effektivt sätt.

Du förväntas ha ett gott ordningssinne, vara strukturerad och flexibel samt ha en utpräglad servicekänsla. Du skall ha goda kunskaper i engelska. Datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla och du ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmågan att kunna arbeta både självständigt och i grupp inom givna ramar.
B-körkort erfordras.

Vi tror på att olikhet är styrkor som tillför mycket i verksamheten och därför välkomnar vi sökande som kompletterar vår förvaltning avseende jämställdhet och mångfald.

Känns detta som ett roligt och utmanande uppdrag för dig? Ansök då på vår hemsida.

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:19 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.