Socionom

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Socionom. Välkommen med din ansökan senast den 10 juni.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

AnorexiBulimiCenter (ABC) är en specialistenhet för utredning och behandling av ätstörningar. Organisatoriskt utgör vi en egen basenhet och har Kalmar län som upptagningsområde. ABC består av två mottagningar en i Kalmar och en i Västervik. Målgruppen är barn, ungdomar, vuxna och deras familjer. Enheten arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där psykologiska, biologiska och relationella faktorer tillmäts lika värde. Enheten har två multidisciplinärt sammansatta team, ett placerat i Kalmar och ett team i Västervik, där företrädare för olika behandlingsinriktningar och specialkunskaper samverkar. Varje medarbetare bidrar med sin specialkompetens. Vi söker nu en ny medarbetare till mottagningen i Kalmar då vår socionom slutar.

Placering: AnorexiBulimiCenter, Kaggensgatan 42, Kalmar

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team med bred professionell sammansättning. Du kommer att få utreda, diagnostisera och behandla ätstörningar, företrädesvis familjer men även individuellt. I uppdraget ingår även att arbeta förebyggande tillsammans med andra samarbetspartners. Du förväntas ha en viss juridisk kompetens utifrån aktuell lagstiftning.

Kvalifikationer

Socionomexamen. Utbildning inom ätstörningsområdet kommer erbjudas av arbetsgivaren.
Du bör vara nyfiken och ha en god initiativförmåga. Du bör vara lätt att samarbeta med men även ha förmågan att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:38 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 % heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpat individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.