Sommarjobb Ambulanssjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sommarjobb Ambulanssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 15 april.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ambulanssjukvårdens huvudsakliga uppgift är att tillgodose befolkningens behov av ambulanssjukvård utöva bussentreprenad åt Kalmar läns beställningscentral och samordna akuta luftburna sjuktransporter. Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 235 000 invånare, upptagningsområdet sträcker sig över en yta av 11 694 km2. Under sommarhalvåret ökar antalet invånare betydligt, pga. turisttillströmningen. I Kalmar län finns det 15 ambulansstationer, vilka är Kalmar, Borgholm, Löttorp, Nybro, Emmaboda, Torsås, Mörbylånga, Vimmerby, Hultsfred, Virserum, Oskarshamn, Högsby, Ålem, Västervik och Gamleby.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som ambulanssjuksköterska sommaren 2017.

Vänligen ange i din ansökan till vilken/vilka stationer du önskar arbeta på.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snarast.
Välkommen att söka sommarjobb hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akut/ambulanssjukvård. God fysik och körkort är ett krav. Efter tester genomförs en introduktionsutbildning.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:16 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid/deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.