Sommarjobb Dietist

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Sommarjobb Dietist. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Kom och arbeta i vår vackra sommarstad Västervik!

Västerviks kommun ligger i norra Kalmar län, i nordostligaste hörnet av Småland. Kommunen är känd för den gamla hamnstaden Västervik och Tjust skärgård med nästan 5000 öar, ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland.
Landstinget i Kalmar län omfattar tolv kommuner med en befolkning på 230 000 invånare. Specialistsjukvården styrs av en gemensam hälso- och sjukvårdsförvaltning. Västerviks sjukhus med 1 200 anställda, är ett komplett akutsjukhus beläget mitt i centrum.

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som dietist kommer du att arbeta med vuxna och barn, inom kirurgi, medicin och primärvård. I arbetsuppgifterna ingår nutritionsbedömning och kostrådgivning till patienter och anhöriga.

Berätta gärna om du har någon specifik inriktning eller intresseområde. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och utvecklingsuppdrag inom arbetsplatsens område.

Tjänsten är placerad på dietistmottagningen vid Västerviks sjukhus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist. Erfarenhet som dietist är meriterande. Du har god förmåga att samarbeta och ta eget ansvar och du är flexibel och kan se lösningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag, tillsättning sker löpande!Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2016:18 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2017-06-01 till 2017-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.