Sommarjobb Kock

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Sommarjobb Kock. Välkommen med din ansökan senast den 19 februari.

Om oss

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Våra måltider är anpassade efter patientens behov och våra recept är näringsvärdesberäknade utifrån Socialstyrelsens rekommendationer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är stolta över.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och serverar den bästa sjukhusmaten till våra gäster varje måltid - varje dag.

Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Treårig gymnasieutbildning med inriktning restaurang och storhushåll, alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska kunna uppvisa dokumenterad erfarenhet av arbete som kock. Du har ett genuint intresse för mat och vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i storkök och av specialkoster. God datorvana krävs för uppdraget och du behöver ha erfarenhet av egenkontrollsarbete. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom att skapa och vårda relationer och god samarbetsförmåga.


Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snarast.

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer. Blir du aktuell för intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj månad.

Välkommen att söka sommarjobb hos oss!

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:39 Placering/enhet:Landstingsservice Antal platser:6 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Tidsbegränsad Sysselsättningsgrad:Heltid/deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.