Sommarjobb Medicinsk sekreterare Primärvården Mellersta länet

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sommarjobb Medicinsk sekreterare Primärvården Mellersta länet. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Till sommaren 2017 söker vi Medicinska sekreterare till våra hälsocentraler i Oskarshamn, Högsby, Mönsterås och Blomstermåla.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Uppdraget innehåller varierande arbetsuppgifter för medicinska sekreterare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare/vårdadministratör med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.

Som person tycker du om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp.

Välkommen med din ansökan, tillsättning sker löpande!
Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan.

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.
Om du blir aktuell för anställning kommer du att bli kontaktad av någon chef.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:155 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Antal platser:7 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2017-06-01 till 2017-08-31 Sysselsättningsgrad:Hel/deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.