Sommarjobb Sjuksköterska, Psykiatri

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sommarjobb Sjuksköterska, Psykiatri. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Till våra olika verksamheter inom Psykiatriförvaltningen söker vi ett antal sjuksköterskor inför sommaren 2017. Skulle du ha en vidareutbildning inom psykiatri är detta självfallet merierande. Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I arbetet som sjuksköterska möter du patienter med varierande behov, allt från kortvariga akuta insatser till mer långsiktiga medicinska- och behandlingsmässiga insatser. Du samarbetar med läkare, psykologer, kuratorer och skötare inom vår egen organisation.

Vi söker dig som trivs med ett omväxlande arbete där du har kunskap och intresse för att arbeta inom psykiatri. Som tillsammans med övriga arbetskamrater vill fortsätta arbeta med att forma verksamheten som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan.

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri är meriterande.

Välkommen med din ansökan redan idag, löpande tillsättning tillämpas!

När du söker semestervikariat hos oss vill vi att du bifogar personligt brev och CV.
Vi vill också att du informerar oss om du är intresserad av Barn- och undomspsykiatri och/eller Vuxenpsykiatri/Rättpsykiatri samt på vilken/vilka ort(er) du kan tänka dig att jobba.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:69 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:10 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Efter överenskommelse Sysselsättningsgrad:Efter överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpat individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.