Sommarjobb Skötare, Psykiatri Söder

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sommarjobb Skötare, Psykiatri Söder. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Till våra olika verksamheter i södra länsdelen inom Psykiatriförvaltningen söker vi ett antal skötare inför sommaren 2017. Vi kommer att erbjuda semestervikariat bland sökande med skötar- /undersköterskeutbildning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling! På avdelningarna arbetar vi i team med olika professioner. Som skötare är du en del av omvårdnadsteamet tillsammans med övriga skötare, sjuksköterskor, kurator och läkare. Personalgruppen på avdelningarna har en bra balans mellan äldre/yngre medarbetare och män och kvinnor.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet på gymnasiet 3 år med inriktning mot psykiatri, eller motsvarande är ett krav. För att lyckas i rollen har du god samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta självständigt och ta egna beslut. För oss är det viktigt att du är en driven person som inte är rädd för att ta i saker. Vid anställningen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att du som söker anger om du vill jobba inom Vuxenpsykiatri och/eller inom Barn- och ungdomspsykiatri, samt på vilken/vilka ort(er) du kan tänka dig att arbeta. Då rekryteringen sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag! Ansök senast 2017-03-31.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:68 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:10 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Efter överenskommelse Sysselsättningsgrad:Efter överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.