Sommarjobb Medicinsk sekreterare/Kanslist

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sommarjobb Medicinsk sekreterare/Kanslist. Välkommen med din ansökan senast den 2 april.

Om oss

Västerviks kommun ligger i norra Kalmar län, i nordostligaste hörnet av Småland. Kommunen är känd för den gamla hamnstaden Västervik och Tjust skärgård med nästan 5000 öar, ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland.
Landstinget i Kalmar län omfattar tolv kommuner med en befolkning på 230 000 invånare. Specialistsjukvården styrs av en gemensam hälso- och sjukvårdsförvaltning. Västerviks sjukhus med 1 200 anställda, är ett komplett akutsjukhus beläget mitt i centrum.

Kom och arbeta hos oss i sommar!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Till ett flertal av klinikerna på Västerviks sjukhus söker vi nu medicinska sekreterare inför sommaren 2017

Uppdraget innehåller varierande arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. Vi kan erbjuda en spännande utmaning och ett omväxlande jobb.

Kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande samt tycker
om att arbeta med människor. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp/team.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Har du önskelmål om specifik avdelning/mottagning så skriv även det i din ansökan.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:133 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Antal platser:10 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid/deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lön Ansök senast:2017-04-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.