Sommarjobb Specialistsjuksköterskor

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sommarjobb Specialistsjuksköterskor. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Västerviks kommun ligger i norra Kalmar län, i nordostligaste hörnet av Småland. Kommunen är känd för den gamla hamnstaden Västervik och Tjust skärgård med nästan 5000 öar, ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland.
Landstinget i Kalmar län omfattar tolv kommuner med en befolkning på 230 000 invånare. Specialistsjukvården styrs av en gemensam hälso- och sjukvårdsförvaltning. Västerviks sjukhus med 1 200 anställda, är ett komplett akutsjukhus beläget mitt i centrum.

Kom och arbeta hos oss i sommar!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Till Västerviks sjukhus söker vi nu semestervikarier inför sommaren 2017

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning, Röntgen, Op, IVA, Anestesi, Barn, Ögon, Leg. Barnmorska.

Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra.
Du är ansvarsfull och har ett stort intresse av att hjälpa människor.
Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:134 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Antal platser:8 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid/deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lön Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.