Spännande jobb som Kurator på Medicinkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Spännande jobb som Kurator på Medicinkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 13 november.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Medicinkliniken Västervik

FÖR EN TRYGGARE PATIENT

- är klinikens ledord - och personalens höga kompetensnivå är vår viktigaste resurs i denna strävan.

Medicinkliniken i Västervik bedriver kvalificerad internmedicinsk verksamhet tillgänglig dygnet runt för våra invånare från 18 års ålder.
Kliniken har två slutenvårdsavdelningar, en dialysmottagning med 6-dagarsverksamhet och en medicinmottagning där samtliga specialistmottagningar finns representerade.
Öppenvårdsverksamhet bedrivs även på vårdavdelningarna, såsom hjärt- och pacemakermottagning, diabetes- och KOL-mottagning.

Medicinklinikens medarbetare är sedan decennier mycket akaktiva i forskningsarbete (på uppdragsbasis) för att ta fram nya läkemedel och behandlingsstrategier. Detta borgar för ett öppet och modernt synsätt på omhändertagande av internmedicinska sjukdomstillstånd.

Systematiskt kvalitets-, utvecklings- och förbättringsarbete ingår i klinikens dagliga rutiner.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

ARBETSUPPGIFTER

Våra två kuratorer på Medicinkliniken behöver ytterligare en kollega och vi söker nu dig med lämplig kompetens och intresse för jobbet!

Arbetet innebär ett kvalificerat psykosocialt behandlingsarbete bl a i form av stöd- och krissamtal med patienter och anhöriga i samband med akuta och långvariga sjukdomar. Arbetet innebär också nära kontakter med patienter i livets slutskede och deras anhöriga. Handledning och reflexioner tillsammans med personal är en del av arbetet. Vi erbjuder extern handledning samt deltagande i aktuella fortbildningar.

Kvalifikationer

KVALIFIKATIONER

Socionomexamen och gärna vidareutbildning i psykoterapi steg 1. Erfarenhet av kuratorsarbete inom hälso- och sjukvård är värdefullt men vi fäster också stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet kräver att du ska ha lätt för att samarbeta och samtidigt ha en god förmåga att arbeta självständigt.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:98 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Långtidsvikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-11-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.