Specialist i allmänmedicin alt. annan specialitet/ST-läkare Emmaboda HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin alt. annan specialitet/ST-läkare Emmaboda HC. Välkommen med din ansökan senast den 26 mars.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Emmaboda hälsocentral är beläget på glesbygden i sydvästra delen av länet. För att kunna bevara den goda tillgängligheten till våra ca 6 500 listade patienter vill vi i personalen ha en ny kollega!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Idag är vi fyra allmänspecialister och tre ST-läkare på hälsocentralen. Vi har ett nära samarbete med våra andra yrkeskategorier, vilket är en självklar del i vårt patientarbete.

Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Vi arbetar numera även med e-hälsa. Våra lokaler kommer inom en snar framtid få sig ett ansiktslyft när nybggnationen av hälsocentralen sätter igång. För oss är det viktigt med arbetsmiljö och vi tar stor hänsyn till medarbetarnas önskemål!

Är du allmänmedicinare eller gärna vill bli det? Är du samtidigt intresserad av landsbygdsmedicin? Då ser vi gärna att du hör av dig till oss!

Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin alternativt läkare inom annan specialitet med intresse för arbete inom primärvård. För ST-tjänst krävs svensk läkarlegitimation.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:22 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Heltid/Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.