Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Specialist i allmänmedicin Lindsdals hc

Specialist i allmänmedicin Lindsdals hc

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin Lindsdals hc. Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Lindsdals hälsocentral söker specialist i allmänmedicin eller annan specialitet med intresse för primärvård. Flexibla arbetstider och bra lön.

Lindsdals hälsocentral är en av sju hälsocentraler i Kalmar kommun. Den är belägen 1 mil från Kalmar centrum, i Lindsdal som är en villaförort med många barnfamiljer och en väl fungerande infrastruktur. Upptagningsområdet är kommunens norra del, drygt 10 000 invånare, varav ca 7000 är listade på hälsocentralen.

Vi är en trevlig och lättsam personalgrupp som arbetar mot samma mål. Vi som jobbar här är 5 fast anställda doktorer, undersköterskor, psykolog, sjukgymnast, läkarsekreterare samt sjuksköterskor med specialitet inom diabetes, astma/kol, livsstil, blodtryck, demens samt forskning. I läkargruppen råder öppenhet med bra möjlighet till kollegial samverkan.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetet som specialist i allmänmedicin innefattar mottagningsarbete, äldreboenden, hemsjukvård och barnhälsovård. Varje månad anordnas lokalt i Kalmar utbildningseftermiddagar och FQ-grupper. Konsultation på plats i ortopedi, psykiatri samt reumatologi. Hos oss drivs aktuell forskning och vi utbildar studenter inom alla yrkeskategorier som finns på enheten.

En bra arbetsmiljö är viktig för oss och planer på att bygga ut till en familjecentral finns.

Ring gärna så berättar vi mer.
Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin alternativt läkare inom annan specialitet med intresse för arbete inom primärvård.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:73 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.