Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Specialist i allmänmedicin Norrlidens hc

Specialist i allmänmedicin Norrlidens hc

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin Norrlidens hc. Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Norrlidens Hälsocentral är en liten hälsocentral, med drygt 5000 listade patienter, som ligger i norra delen av Kalmar stad. Vårt patientklientel är varierat och mångkulturellt med människor från Norrland till Grekland, från Irak till Chile, från Afghanistan till Somalia. Tycker du att det är spännande att möta nya kulturer så passar du hos oss.

På Norrlidens hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan dessa är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av 3 distriktsläkare. I verksamheten finns även distriktssjuksköterskor med egna mottagningar, sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och psykolog.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Blir du nyfiken så kom gärna och hälsa på eller ring oss för mer information.

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin. Alternativt läkare inom annan specialitet med intresse för arbete inom primärvård.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:75 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.