Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Specialist i allmänmedicin Smedby HC

Specialist i allmänmedicin Smedby HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin Smedby HC. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill du arbeta som specialist i allmänmedicin på en välfungerande hälsocentral i Kalmar med en stabil, trevlig och välutbildad personalgrupp?

Smedby hälsocentral ligger i utkanten av Kalmar. Vi har moderna och trevliga lokaler. I samma byggnad som hälsocentralen finns det apotek, äldreboende och familjecentral. Hälsocentralen har ca 5600 listade patienter. Vi är idag tre specialister i allmän medicin och fyra ST-läkare. Vi behöver nu ytterligare en kollega.

Vi erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin och arbetar hälsofrämjande enligt de riktlinjer som är angivna för en hälsocentral inom Hälsoval Kalmar län. På hälsocentralen arbetar flera yrkesgrupper såsom specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Det finns flera väl fungerande sjuksköterskeledda mottagningar; t ex diabetes, blodtryck, livsstil, astma/KOL, demens, urininkontinens samt vaccinations-mottagn

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetet som specialist i allmänmedicin hos oss innefattar mottagningsarbete, besök på särskilt boende, hemsjukvård, barnhälsovård samt handledning av utbildningsläkare. Du kommer att ingå i en välfungerande läkargrupp med kvalitet och utveckling som fokus. Vi har regelbundna läkarmöten och intern utbildning. Vi har även fortbildningsdagar tillsammans med kollegor från södra länsdelen.

Vi söker dig som ser glädjen i att träffa patienter över tid med kontinuitet och kvalitet, både vad gäller bemötande och medicinskt kunnande, men även i samarbetet med övriga medarbetare. Vi vill att du har en strävan att bidra till verksamhetens utveckling genom delaktighet och med tanken att vi kan tillsammans.

Passar ovanstående dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin. Erfarenhet av arbete som specialist i allmänmedicin inom primärvården är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:106 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individull lönesättning Ansök senast:2016-10-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.