Specialist i allmänmedicin/ST-läkare Stensö Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin/ST-läkare Stensö Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 7 januari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu rätt kandidat möjlighet att bli del av ett engagerat team bestående av 6 allmänspecialister och 2 ST- läkare. Här finns även välfungerande sjuksköterskemottagningar, lab-personal, medicinska sekreterare och 2 psykologer. I det spännande arbetet som allmänspecialist möter du människor med sjukdomar och problem av varierande grad. Därför är vi måna om din fortbildning för dina specialintressen. Återkommande fortbildningsdagar för allmänspecialister ordnars lokalt.

Uppdraget innebär en tillsvidareanställning (med eventuell provanställning) i primärvårdsförvaltningen med tillfällig placering på Stensö hälsocentral.

För ST-läkare finns ett bra ST-program med länsgemensamma och lokala utbildningsmoment samt god handledning!

Vi är öppna för dina individuella önskemål!

Vi söker

Dig som är specialist i allmänmedicin och intresserad av att arbeta i en primärvård i framkant. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara intresserad av att arbeta i team. Du får gärna vara intresserad av förändringsarbete och bidra till utvecklingen av framtidens primärvård.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stensö Hälsocentral ligger i Kalmar tätort nära Länssjukhuset. Vi är en trevlig,välfungerande och välbemannad Hälsocentral med ca 9000 listade patienter.Vi har en god tillgänglighet för våra patienter och vi trivs på jobbet.

Kalmar är en lagom stor levande och vacker stad. Det mesta finns på cykelavstånd. Närheten till Öland bjuder på ytterligare möjligheter till kultur- och naturupplevelser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:165 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställning, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.