Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Specialist i allmänmedicin Stensö hc

Specialist i allmänmedicin Stensö hc

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin Stensö hc. Välkommen med din ansökan senast den 14 juni.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill du arbeta som specialist i allmänmedicin på en välfungerande hälsocentral i centrala Kalmar med en stabil, trevlig och välutbildad personalgrupp? Stensö Hälsocentral ligger nära Länssjukhuset i Kalmar i moderna och trivsamma lokaler. Hälsocentralen har ca 8800 listade patienter. Vi erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin och arbetar hälsofrämjande enligt de riktlinjer som är angivna för en hälsocentral inom Hälsoval Kalmar län. På hälsocentralen arbetar flera yrkesgrupper såsom specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Det finns flera väl fungerande sjuksköterskeledda mottagningar; t ex diabetes, blodtryck, livsstil, astma/KOL, demens, urininkontinens samt vaccinations-mottagning. Handledning av studenter förekommer för kortare och längre tidperioder inom alla yrkeskategorier.Vi har goda förutsättningar för en bra arbetsmiljö och ett gott omhändertagande av våra patienter. Vi sätter fokus på att tillhandahålla en tillgänglig, säker vård av hög kvalitet och strävar efter ett gott samarbete med grannverksamheter inom kommun- och sjukhusvård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetet som specialist i allmänmedicin hos oss innefattar mottagningsarbete, besök på särskilt boende, hemsjukvård, barnhälsovård samt handledning av utbildningsläkare. Du kommer att ingå i en välfungerande läkargrupp med kvalitet och utveckling som fokus. Vi har regelbundna läkarmöten och intern utbildning. Vi har även fortbildningsdagar tillsammans med kollegor från södra länsdelen förutom viss extern fortbildning.

Vi söker dig som ser glädjen i att träffa patienter över tid med kontinuitet och kvalitet, både vad gäller bemötande och medicinskt kunnande, men även i samarbetet med övriga medarbetare. Vi vill att du har en strävan att bidra till verksamhetens utveckling genom delaktighet och med tanken att vi kan tillsammans.

Passar ovanstående dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin. Erfarenhet av arbete som specialist i allmänmedicin inom primärvården är meriterande. Personliga egenskaper är av betydelse. Körkort erfordras.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:50 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.