Specialist i allmänmedicin till Högsby Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin till Högsby Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Vi erbjuder

Som specialist i allmänmedicin hos oss arbetar du tillsammans med andra yrkeskategorier runt patienten. Det finns flera sjuksköterskeledda specialistmottagningar där sjuksköterskan tar stort ansvar för patientarbete och utveckling av verksamheten.

Detta kan vi erbjuda dig:
- Valmöjlighet och flexibilitet. Du har möjlighet att styra ditt arbete och din arbetsdag inom ramen för vad verksamheten tillåter.
- Fortbildning och kompetensutveckling. Vi tycker att det är viktigt med utveckling, därför har du möjlighet att delta i FQ grupper, utbildningstillfällen, handledning och möten med specialister i allmänmedicin i hela länet.
- Ett brett nätverk både innanför och utanför länets gränser.
- En trevlig arbetsmiljö. Att få vara del i ett sammansvetsat och härligt team som gillar att tänka nytt och annorlunda.
- Flexibel tjänstgöringsgrad.
- Generös lön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Låter det här som något som intresserar dig? Vi vill gärna höra ifrån dig.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Specialist i allmänmedicin

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Högsby ligger i hjärtat av Kalmar län. Upptagningsområdet i Högsby kommun är ca 6000 invånare, varav ca 5300 är listade på hälsocentralen. Det vackra landskapet här domineras av skog, sjöar och vattendrag. I centralorten Högsby finns affärer, bank, apotek och övrig service.

Vi är en enhet med mycket glädje, engagemang och lösningsfokus med korta beslutsvägar. Vi strävar ständigt med att förbättra vår verksamhet så den ska vara anpassad till våra patienters behov och för att uppnå en god arbetsmiljö för oss som arbetar här. Vill du vara del i vår verksamhet och delaktig i vår utveckling är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:68 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Efter överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.