Specialistläkare i rehabiliteringsmedicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Specialistläkare i rehabiliteringsmedicin. Välkommen med din ansökan senast den 5 juli.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter
Läkare på medicinkliniken, läkare på vårdavdelning med inriktning på neurologi (Rehab Medicin) och mottagning. Som läkare hos oss får du en viktig och central roll i den teambaserade vård som bedrivs med patientens resurser och önskan i fokus.
Du får ett stimulerande och omväxlande arbete med individuellt anpassad introduktion.
Du kommer utföra vardagliga läkaruppgifter på vårdavdelning och mottagning med möjligheter att engagera dig i utveckling- och förbättringsarbeten samt möjligheter till personlig kompetensutveckling utifrån verksamhetens och dina behov.
På avdelningen och mottagningen kommer du arbeta med engagerade, positiva och glada medarbetare i olika åldrar, av olika kön och från olika professioner. Vi trivs och har roligt på vår arbetsplats och hoppas och tror att även du kommer att uppleva det hos oss!

Vi söker

Kvalifikationer
Specialist i rehabiliteringsmedicin.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-07-05. vi vill att du bifogar cv och personligt brev.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinkliniken i Västervik söker specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin. Som läkare inom rehabiliteringsmedicin har du en viktig och central funktion i den teambaserade vård vi bedriver.
I vårt team finns ett sammansvetsat och engagerat gäng med sjuksköterskor, rehabiliteringsassistenter, kurator, neuropsykolog, sjukgymnaster och arbetsterapeuter som du får glädjen att arbeta tillsammans med.
Är du ansvarstagande, engagerad och målinriktad så kan du vara en av de medarbetare som fortsätter att utveckla vår verksamhet in i framtiden då vi konstant strävar efter att utvecklas och bli bättre.

På våra Rehab Medicinska vårdplatser prioriteras ryggmärgsskadade, hjärnskadade och andra neurologiska diagnoser i arbetsför ålder som är i behov av specialiserad vård och intensivrehabilitering. Vi har ett nära samarbete med regionsjukhuset i Linköping.
Vi har en ryggmärgsskademottagning, hjärnskadeteam/mottagning, spasticitetsmottagning och baklofenpumpsmottagning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:57 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.