Specialistläkare, Psykiatri

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Specialistläkare, Psykiatri. Välkommen med din ansökan senast den 26 mars.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i fyra basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare från Västervik i norr till Kalmar i söder. Psykiatriförvaltningen har ett länsövergripande uppdrag inom Landstingets specialistpsykiatri. Verksamheten omfattar Vuxenpsykiatri med både Öppna mottagningar, Slutenvårdsavdelningar och Rättspsykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatri.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du är specialist i allmänpsykiatri eller i slutet av din ST-tjänstgöring. Vi hoppas du har ett genuint intresse för personer med psykossjukdomar.

Som person är du målmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt och har en god förmåga att kommunicera kring dina kliniska bedömningar och beslut. Du värderar evidens och sätter den i sitt sammanhang avseende klinisk erfarenhet och praxis. Vi värdesätter en god kommunikativ förmåga, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har ett intresse av att ta initiativ och driva verksamhets- och metodutveckling. Just nu har PRE-enheten påbörjat en resa med arbetsmetoden NECT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du är specialist i allmänpsykiatri eller i slutet av din ST-tjänstgöring. Vi hoppas du har ett genuint intresse för personer med psykossjukdomar.

Som person är du målmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt och har en god förmåga att kommunicera kring dina kliniska bedömningar och beslut. Du värderar evidens och sätter den i sitt sammanhang avseende klinisk erfarenhet och praxis. Vi värdesätter en god kommunikativ förmåga, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har ett intresse av att ta initiativ och driva verksamhets- och metodutveckling. Just nu har PRE-enheten påbörjat en resa med arbetsmetoden NECT. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt har goda datorkunskaper.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:7 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.