Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Specialistläkare/Leg. Läkare Hudkliniken

Specialistläkare/Leg. Läkare Hudkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Specialistläkare/Leg. Läkare Hudkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 20 maj.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hudkliniken består av hudmottagning och STI-mottagning. Hudmottagningens dagliga verksamheter består av läkarmottagningar, sjuksköterskemottagning, medicinska ljusbehandlingar och bad. Kliniken har 16 medarbetare, varav 5 läkare med specialistkompetens inom dermatovenereologi. Vi arbetar med ständig utveckling av verksamheten med samverkan med andra hudkliniker i länet liksom andra kliniker på sjukhuset.Verksamheten bedrivs i ljusa fina lokaler med modern utrustning. Medarbetarna är engagerade , kompetenta och kommer med glädje handleda dig.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter som läkare vid hudkliniken.

Kvalifikationer

Specialist dermatovenereologi alt.
legitimerad läkare med genomförd AT-tjänstgöring.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:59 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2016-05-20 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.