Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Specialistläkare/Överläkare Kardiologi

Specialistläkare/Överläkare Kardiologi

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Specialistläkare/Överläkare Kardiologi. Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014 och 2015 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Är du en ambitiös kardiolog? Då är du varmt välkommen till oss!

Medicinkliniken erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö där dina kollegor är lika ambitiösa som du. Oskarshamns sjukhus har en dygnet runt akutmottagning, HIA, 55 vårdplatser fördelade på tre avdelningar, en bred mottagningsverksamhet samt ett kliniskt fysiologiskt laboratorium. Vi har även fått flera utmärkelser för vår eftervård efter akut koronarsyndrom.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Att arbeta som specialist i kardiologi/överläkare på Oskarshamns sjukhus innebär:
- Att kunna utöva din specialitet fullt ut (förutom PCI) tillsammans med ett välutbyggt specialistsjukskötersketeam (hjärtsvikt och koronarsjukdom).
- Att ha ett välutbyggt kliniskt fysiskt laboratorium till ditt förfogande.
- Medverka i utvecklingen av koronar datortomografi (CT imaging).
- Fördelar av en mindre arbetsplats: korta beslutsvägar och snabba lösningar.
- Stöd i din egen profilering, i FoU aktiviteter och möjlighet att ingå i professionella nätverk med länssjukhuset i Kalmar och universitetssjukhuset i Linköping.
- Medverka i utbildningen av AT- och ST-läkare.

Varför trivs vi som läkare i Oskarshamn?
Här finns kombinationen av trivsel på arbetet och en livskvalitet med mindre stress. I Oskarshamn finns också närheten till naturen och ett rikt kultur- och friluftsliv.

Kvalifikationer

Du är specialist i kardiologi/överläkare.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:52 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.