Specialistläkare/Överläkare - Radiologi

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Specialistläkare/Överläkare - Radiologi. Välkommen med din ansökan senast den 16 december.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.
Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014 och 2015 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Röntgenavdelningen är modernt utrustad, helt digitaliserad och bedriver allmänradiologisk verksamhet, huvudsakligen under dagtid (kl. 07.30-16.00), men med jourverksamhet på kvällar, nätter och helger. Vi är omkring 35 anställda. Teamet som du välkomnas till består av radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt MTA-tekniker. Vi sätter alltid patienten i centrum och arbetar utifrån att ge våra medborgare den bästa servicen och tillgängligheten.

Vår avdelning är utrustad med: skelett-/lung- och genomlysning, 2 stycken CT, MRT, mammografiscreening, klinisk mammografi, ultraljudsmaskiner (bl. a. aortascreening för hela Kalmar län). Aortascreeningen utförs av röntgensjuksköterska som har genomgått utbildning och har läkarstöd vid behov. Maskinparken uppgraderas och optimeras ständigt.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Välkommen till en välutrustad röntgenavdelning där du med specialistkompetens inom medicinsk radiologi kan arbeta brett. Förutom konventionell röntgendiagnostik och ultraljud finns DT och MRT. Vi dubbelgranskar samtliga undersökningar. Arbetstyngden ligger på elektiva undersökningar dagtid, men det finns lättakut verksamhet på kirurg-/ortopedsidan varje dag mellan kl. 08.00-22.00. Medicinakuten har verksamhet dygnet runt alla dagar i veckan. Nattetid granskas undersökningarna på distans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare i radiologi!

Välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:63 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-12-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.