Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Specialistläkare/ST-läkare

Specialistläkare/ST-läkare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Specialistläkare/ST-läkare. Välkommen med din ansökan senast den 22 maj.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinkliniken är länssjukhusets största klinik och bedriver verksamhet inom nio sektioner, gastroenterologissektionen är en av dessa. Sektionen består av sammanhållen enhet bestående av mottagningsverksamhet och vårdavdelning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Det övergripande målet för verksamheten är att erbjuda specialistvård med hög kvalitet för patientgrupperna med inflammatorisk tarmsjukdom och kronisk leversjukdom. På mottagningen följs och behandlas patienter med olika mag-, tarm- och leversjukdomar. Gastroenterologerna på kliniken disponerar dessutom vårdplatser på avd 18 som delas med hematologisektionen. Endoskopiverksamheten sker på Endoskopienheten som organiseras av kirurgkliniken. Arbetet präglas av ett utvecklat teamarbete med sammanhållna vårdkedjor. Vi har god kompetens på alla nivåer och goda resultat i kvalitetsmätningar. Verksamheten erbjuder stora möjligheter att aktivt ta del i/driva utvecklingen.

Kvalifikationer

Du ska vara specialist inom gastroenterologi alternativt legitimerad läkare med ett intresse för invärtesmedicin/gastroenterologi. Kompetens för deltagande i primärjours- och/eller bakjoursverksamheten på Medicinkliniken är meriterande. Du ska ha god pedagogisk förmåga och kunna utrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:54 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.