Specialpedagog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Specialpedagog. Välkommen med din ansökan senast den 17 april.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialist verksamhet som ger stöd till personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Habiliteringen arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserade på Länssjukhuset i Kalmar.

Habiliteringen arbetar i team där det kan ingå arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska, specialpedagog, fritidsamordnare och IT-tekniker.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetet som specialpedagog innefattar att utreda, behandla, ge stöd och råd till barn,
ungdomar och deras anhöriga. Du kommer att stå för det pedagogiska perspektivet i det tvärproffesionella teamet som arbetar med utredning, bedömning och behandlande insatser till barn och ungdomar upp till 18 års ålder med olika funktionsnedsättningar. Du kommer att arbeta med patienter både enskilt och i grupp. Arbete sker i samverkan med övriga teammedlemmar men också med andra verksamheter framför allt inom kommun. Vi söker dig som är engagerad och som är intresserad av att bidra till fortsatt utveckling inom arbetsområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskolelärare med påbyggnad till specialpedagog. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av kognitivt stöd, kommunikation samt har förmågan att stötta patient/familj i att omsätta teoretisk kunskap till förståelse i den praktiska vardagen. Vi ställer krav på personliga egenskaper såsom flexibilitet, självständighet och samarbetsförmåga.
Vi ser att du har ett genuint intresse för habiliteringens målgrupp och vi vill att du aktivt deltar i utvecklingsarbete.

Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:35 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.