Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/ST-läkare i allmänmedicin Västerviks kommun

ST-läkare i allmänmedicin Västerviks kommun

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker ST-läkare i allmänmedicin Västerviks kommun. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Jobba i stan eller på landet? Eller både och!

I Västervik får du en ST-tjänst som är individuellt upplagd och med god handledning.

Du kan välja att jobba i Västerviks stad, eller på en av de mindre orterna med cirka 20 minuters bilväg. På Hälsocentralerna i Gamleby eller Ankarsrum har du den lilla ortens fördelar med god kännedom om patienterna och ett bredare allmänmedicinskt perspektiv.

Vi är ett Hälsolän dvs vi arbetar förebyggande med livsstilsmottagning på våra Hälsocentraler!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder för den intresserade en kombinerad ST-tjänst där du har huvudhandledare på en större Hälsocentral och delar av tjänstgöringen på den mindre Hälsocentralen. Vi garanterar alltid engagerade och erfarna handledare!

Utbildning: ST-läkare har sedvanligt ST-program där landstinget ordnar obligatoriska ST-kurser fortlöpande. I Primärvården finns lokala utbildningtillfällen varje månad för samtliga läkare, och goda möjligheter till externa kurser och annan utbildning. Vi har ett gott samarbete med Västerviks sjukhus vad gäller klinikplaceringar.

Västervik erbjuder ett fantastiskt boende och natur! Du är välkommen att kontakta oss för mer information om ST-tjänst i allmänmedicin i Västervik!

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Legitimerad läkare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:80 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.