ST-läkare till Mörbylånga hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker ST-läkare till Mörbylånga hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Mörbylånga Hälsocentral ingår tillsammans med Färjestadens Hälsocentral i basenheten primärvården Södra Öland. Upptagningsområdet för basenheten är Mörbylånga kommun med 14 000 invånare. Sommartid fylls södra Öland av turister som lockas av den stillsamma naturen, golfbanor, fågelskådning, solen och havet. Den vackra naturen är också en av anledningarna till att många väljer att bosätta sig på Öland och upptäcka hela Ölands charm.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Mörbylånga Hälsocentral har ca 3800 listade patienter. På Hälsocentralen i Mörbylånga arbetar 15 personer, varav 2,75 läkartjänster, dessutom oftast utbildningsläkare. Arbetsplatsen har ett gott arbetsklimat och vi arbetar aktivt med patientsäkerhet, arbetsmiljö, fortbildning, kvalitet och utveckling. Hälsocentralens fokus ligger på hög tillgänglighet, kontinuitet och gott bemötande. Hos oss är det viktigt med en god relation mellan läkare och patient.

Din tjänstgöring som ST planeras i samråd med verksamhetschef, studierektor och handledare. Din handledare är en specilist i allmänmedicin som har avsedd utbildning i handledning. Det ingår regelbundna ST träffar samt kurser och seminarier.

Arbetet som ST-läkare i allmänmedicin på hälsocentralen innefattar mottagningsarbete, besök på särskilt boende, hemsjukvård, barnhälsovård samt handledning av utbildningsläkare i slutet av din utbildning. Du kommer att ingå i en välfungerande läkargrupp med kvalitet och utveckling som fokus. Vi har regelbundna läkarmöten, FQ-grupper samt fortbildningsdagar tillsammans med kollegor från södra länsdelen förutom viss extern fortbildning.

Vi söker Dig som är positiv, flexibel, strukturerad, kvalitetsmedveten, stresstålig, serviceinriktad med gott bemötande samt har lätt för att samarbeta och utveckla/förbättra verksamheten. Det är av stor vikt att du delar vår vision som bygger på värdeorden öppet, engagerat och kunnigt samt med rätt kvalitet och god ekonomisk hushållning. Du ska även dela vår ambition att vara en framgångsrik hälsocentral med värdeskapande för patienten och vilja vara delaktig i vårt fortsatta arbete kring målområdena delaktiga patienter, hög och bred kompetens, attraktiv arbetsplats samt välfungerande e-hälsokommunikation.

Hör gärna av dig för mer information om vår verksamhet.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:109 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:månadslön Ansök senast:2016-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.