ST-läkare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker ST-läkare. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Om oss

De psykiatriska verksamheterna i Kalmar län är på frammarsch! Våra öppenvårdsmottagningar finns i hela länet och i Kalmar och Västervik finns heldygnsvård. Ständiga förbättringar är en väl etablerad arbetsmetodik och vi jobbar mycket med utveckling inom verksamhetsuppföljning samt inom kvalitet och patientsäkerhet.

Psykiatriförvaltningen har ett länsövergripande uppdrag inom Landstingets specialistpsykiatri. Verksamheten omfattar Barn- och ungdomspsykiatri, Vuxenpsykiatri och Rättspsykiatri.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder intresserade en spännande utmaning i en verksamhet som vill vara en Psykiatri i framkant!
Vi välkomnar ST-läkare som vill vara med och fortsätta utveckla psykiatrin i Kalmar län.
Eftersom vår verksamhet innehåller många olika läkaruppdrag är vi övertygade om att det finns goda förutsättningar att hitta placeringar som passar just dig.
Med utgångspunkt i individuella utvecklingsplaner kan vi också erbjuda möjligheter till både utbildning och kliniskt arbete i kombination med forskning.

Kvalifikationer

Läkarlegitimation

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2011:42 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:5 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd tillsättning enligt överenskommelse Sysselsättningsgrad:Heltid 5 tjänster Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.